Cuijkse Lagune fase 4

Cuijk - Cuijk
Toekomstig aanbod

vanaf € 230.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Fase 4 van het project de Cuijkse Lagune is momenteel nog in voorbereiding. Naar verwachting zal de start verkoop voorjaar 2020 zijn. Schrijf je in om op de hoogte te blijven van dit project.

Op wooneiland De Nielt in De Heeswijkse Kampen in Cuijk ontwikkelt Van Wanrooij de Cuijkse Lagune fase 4. In dit voorlopig laatste project op De Nielt komen 46 woningen en 15 huurappartementen. De woningen en het vierlaagse appartementencomplex vormen samen een carré met in het midden het parkeerterrein.
Er is keuze uit 6 type woningen, maar ondanks de grote variatie vormen de woningen door de kleurnuances, de detaillering en dakvormen toch samen een eenheid.

Onder de ééngezinswoningen worden ook 5 starterswoningen aangeboden. De woonoppervlaktes variëren van 98 tot 128 m² en het gehele project wordt gasloos uitgevoerd.

De appartementen zullen worden aangeboden in het sociale huursegment.
Prijsindicatie van de koopwoningen: vanaf circa € 240.000 vrij op naam

Meer informatie

Kenmerken

Project
Cuijkse Lagune fase 4
Koopwoningen
46
Huurwoningen
15
Prijs vanaf
€ 230.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Cuijk.

Aanmelden